Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Το Reperaz πάει: Θέατρο!

Βιωματική έκφραση- θεατρικό παιχνίδι
Ένας στίχος από ποίημα, ένας ήχος από το ταμπουρίνι, μια λέξη δική σου, μια σκηνή από την καθημερινότητα. Η ζωή μας μια ιδιαίτερη σκηνή. Μέσα από τις τεχνικές των βιωματικών εργαστηρίων, των αυτοσχεδιασμών, των διαδραστικών σχέσεων και της αισθησιοκινητικής έκφρασης, ανακαλύπτουμε το θεατρικό «θέωμαι και δρω». Αναπτύσσονται τα εκφραστικά μας μέσα & καλλιεργείται η συναισθηματική μας νοημοσύνη. Το παιχνίδι των ρόλων, η μυθοπλασία και οι δημιουργικοί πειραματισμοί μας καλούν σε σκηνικές δράσεις αυτοέκφρασης και ομαδικής επικοινωνίας.
Μέσω τέχνης και αυτογνωσίας οι συμμετέχοντες εκφράζονται πολύτροπα με νοητικές, συναισθηματικές, σωματικές & κινητικές φόρμες. Στο τέλος

Τα εργαστήρια βιωματικής έκφρασης- θεατρικού παιχνιδιού για ενήλικες πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 21.00- 22.30 μ.μ. στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136 (σταθμός ΗΣΑΠ Θησείο)

Έναρξη Εργαστηρίων 16 Οκτώβρη 2013- ολοκλήρωση εργαστηρίων Ιούνιος 2014. Οι συναντήσεις θα είναι εβδομαδιαίες.

Υπεύθυνη εργαστηρίων: Δήμητρα Νικολοπούλου επικοινωνιολόγος, θεατρική παιδαγωγός- εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού, τελειόφοιτος Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου